Wednesday, August 02, 2006

Intro Shots...

My good friend is leaving Malaysia for London....uhuk..uhuk...uhuk...aku sedih....

As parting shots, aku create blog ni as a mean to keep us, his friends in malaysia, updated on his exploits in london...

Abon, safe journey, have a good life there, jaga anak bini baik-baik...

bawak balik apa yang patut...jangan dok pi rasa strawberry ka, vanilla ka kat sana pulak...

Lunch date on the 12th ni kira confirm...nanti aku set tempat...

until later...

your friend, epit...

2 Comments:

Blogger Mpro said...

Tapi kalau ko ada jumpa yang caremel punya, bawak balik untuk aku ye....

6:14 PM  
Blogger abah emil said...

abon,

ko dah tengok ke belyum blog ko nie? jgn sesiakan usaha aku...kalau tak aku jual site nie kat orang lain...cheh, sebenaqnya aku pun dapat free je, tapi ko bukan paham pon kalau aku cerita...

3:27 PM  

Post a Comment

<< Home